Selvbruning som alle kan bruke

Sponset innlegg

Selvbruning er noe flere og flere har begynt å bruke, og i samarbeid med Swiss Clinic har jeg fått disse to gode selvbruningsproduktene, Self-Tan Drops og Self-Tan Pads som gir det huden din trenger.

Det beste med disse produktene er at de lukter helt himmelsk, gir glød og en jevn og naturlig finish, noe jeg er veldig opptatt av og som jeg vet flere er.
Disse produktene passer til alle, ja da mener jeg for menn og, uansett om de vil innrømme det eller ikke så er gutter opptatt av utseende og huden sin, flere bruker foundation eller selvbruning. Jeg vil anbefale Self-Tan Pads til menn med at det er så enkelt å bruke og jeg vet de ikke er like flinke eller like glad i å bruke fuktighetskrem som vi jenter er.

Self-Tan Drops kan man påføre rett på huden,halsen og kroppen eller i din hudkrem og/eller solkrem. Hvor flere dråper du tar jo brunere vil du bli, så fargen er helt opp til deg. Også veldig enkel å bruke med at du kan blande det inn i din dagkrem.

I tillegg til dråpene fikk jeg prøve Self-Tan Pads, disse er veldig enkle å bruke, det er vel egentlig sånn alle vil ha det, enkelt. Det beste er å påføre på ren og tør hud, bare dra padsen rundt om i ansiktet og halsen, gjerne dra resten nedover halsen og brystet med hendene. Ikke med at disse er enkle å bruke, men de beskytter huden og motvirker aldring. Det er det ikke mange selvbruningsprodukter som har.

Nå kan du også få 40% på ALT hos Swiss Clinic hvis du er rask:)

Nyt brunfargen;)

Liker

Kommentarer

veronicawindom
veronicawindom,
Har aldri prøvd selvbruning da jeg er redd for og bli orange, men denne hørtes bra ut!!
nouw.com/veronicawindom