Resultater fra gårsdagens frisørtime

Det har vært en stund siden jeg har fått skrevet på grunn av jeg har vært så mye syk, MEN nå er jeg tilbake og jeg tenkte å skrive om noe mange har spurt meg om, spesielt på Instagram, nemlig håret mitt.

I går var jeg og ordnet håret, noe som er en stor befrielse tror jeg for de fleste jenter, for er det noe jeg hater så er det lang ettervekst. Føler meg mye bedre så fort jeg har en bra hårdag, og med ettervekst kan det bli vanskelig.
Min kjære gode venninne og frisør, Ronya, fikser håret mitt så fort jeg trenger det, og til bare å ha vært lærling en liten stund har jeg ikke ord på hvor flink hun er. Mange er veldig redde for å orde håret sitt hos lærlinger og det er det absolutt ingen grunn til, i hver fall ikke om du har sett eller hørt om resultatene, for ofte er lærlingene bedre enn de som har jobbet som frisør i mange år på grunn av de har sine "gamle" metoder å jobbe på.

Når jeg ordnet håret i går ville jeg ha mørke og lyse striper for å få litt "spill" i håret, jeg har vært veldig lys i sommer, men nå som vinteren er på vei ville jeg ha litt mørke striper også.


FØR:Etter stripene er tatt rundt hele er det tid for å skylle. Nå kommer kanskje det jeg er mest opptatt av, korrigering. Jeg hater å ha gulskjær og ikke den kalde fargen, og det er nettopp det korrigeringen gjør, den gjør alt kaldt.


Etter litt føning og hårspray ble dette resultatet. Jeg ble beige og jeg ELSKER det bare mer og mer!

Tusen takk for at du tar så godt vare på håret mitt, er så takknemlig!

Følg gjerne @touchedbyronya på Instagram for å se hennes arbeid og resultater, der kan du også booke time om du er interessert.

Liker

Kommentarer

marieoma
marieoma,
Wow, så fint det ble!
nouw.com/marieoma
theaakarlsen
theaakarlsen,