Det kom som et sjokk

Happy Valentines Day you all!

Håper alle nyter dagen med noen de er glad i eller har gitt dem en liten oppmerksomhet.


Jeg kan ikke si at dette har vært den beste dagen for meg, jeg har nemlig vært hos tannlegen og fikk en ganske sjokkerende beskjed.
En ting jeg fant ut er at jeg har tannlegeskrekk, og det har ikke gått opp for meg før i dag.
Jeg hadde time kl.10 hos tannlegen her nede i Spania og skulle på en helt vanlig sjekk/rens av tennene, etter han tok noen bilder tok det litt tid før han sa noe, men da han endelig kom tilbake sa han jeg hadde 5 hull.. ja 5 hull.. Jeg ble så sjokka så jeg spurte om han tullet med meg, men neida jeg hadde 2 på den ene siden og 3 på den andre. Altså det er så dritt å ha hull for å være helt ærlig! Når jeg da skulle ta bedøvelsen (noe som er helt forferdelig) fungerte den ikke på meg, så jeg måtte få en til, kjempe gøy! Sprøyte nr.2 gikk greit etter noen minutter så var vi i gang. Det var så ubehagelig å høre alle lydene og alt han tok i munnen min, så han begynte å synge så jeg ikke skulle tenke på det, hahah.

Uansett så gikk det veldig greit etterhvert og det gikk faktisk fort, men jeg er enda ikke ferdig. I morgen skal jeg tilbake for å ta de 3 siste hullene, ønsk meg lykke til!

Ser ut som jeg nettopp har stått opp, og jeg har vel egentlig det også. Stått opp fra narkose.

Liker

Kommentarer