5 easy steps to a bomb outfit

Det er såååå mye som kan endre et antrekk helt fullstending, det kan være alt fra en veske i en knall farge, eller en vrengt jakke. Ofte synes jeg at det jeg har på meg er for kjedelig for anledningen, altså veldig basic, så derfor vil jeg vise dere noen tips til å endre antrekket fra basic til bomb.

Om du jobber i butikk som har en kleskode, er på en fest, men skal gå hjem om kvelden, eller om du bare vil endre fra kjedelig til ikke såå kjedelig, så har jeg noen tips. ENKLE TIPS.


1.

Her har jeg bare tatt en helt enkel svart kjole , ja den enkleste du kan faktisk finne, og tatt en løs/baggie skjorte over. Du kan også bruke en t-skjorte eller en genser. Et sånt antrekk kan man også bruke til en del anledninger, det er enkelt, men likevel ikke sååå enkelt, If you know what I mean.


2.

Til denne jumpsuiten var det egentlig et hvitt belte til, men det beltet synes jeg ble så utrolig kjedelig...for jeg liker det lille ekstra. Vet ikke med dere, men jeg synes at antrekket ble heeeelt annerledes med et svart belte. Har du svarte sko eller en svart veske, som jeg har på bildet til vensteret, går det igjen med beltet og du får en helhet over antrekket.


3.

Dette er vel noe av det enkleste du kan gjøre, ta på deg et smykke. Det har jo litt å si hvordan smykket ditt ser ut, hvor stort det er, hvilket farge det er i osv. På jobben har jeg en kleskode som inngår å gå i svart, enkel svart antrekk hver dag blir veldig kjedelig, og for meg kan det også gå på humøret. Ofte kler man seg etter humøret og når du da må bare velge noe enkelt svart du har i skapet hver dag, kan det bli litt vanskelig. Derfor valgte jeg et litt stort smykke til en enkel svart topp.


4.

Dette trikset, om jeg kan kalle det triks, er ganske enkelt og genialt. Det beste er kanskje å prøve med en t-skjorte som er litt stor, eller tøyelig. Da vil du få et så kult antrekk til hvem som helst underdel.
Det jeg har gjort, er og først knyte en knute foran (eller bak om du vil) for så å "rulle" den innover.
Jeg liker litt baggie overdeler, så jeg valgte en basic genser til en boyfriend bukse, med belte.


5.

Har du noen gang gått hjem på kvelden, kald, sliten og kanskje litt brisen? Ja, tror vi alle har vært der..
Har du på deg en kjole og du vet du skal gå hjem, eller du vil bare bruke kjolen som top kan du gjøre dette. Ta bare på deg en bukse over kjolen, enkelt og greit. Du tenker kanskje hvordan dette skal gå, men med en kjole som ikke er alt for lang, er ikke det noe problem. Bare prøv neste gang;)


Liker

Kommentarer